NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Foggy in the City + Junarose SS14 sneak peek

Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi tekstin/kuvien välissä)

Hello lovies,

Last week I went to Finland for a quick visit, just to relax and heal my shoulder while hanging out with mom. On the way to my home town I stopped in Helsinki and went to visit the Junarose showroom with Mimmi. I have posted about my visit to the London showroom before (see the post here), so I was very interested in seeing what styles they would have at the showroom in Helsinki. The lovely ladies who handle Junarose sales and PR in Finland showed us around and we got to see a lot of upcoming styles (which were indeed different than what I saw in London). They also kindly let us take a few photos, so here’s a little sneak peek to Junarose SS14.

//

Heippa!

Kävin viime viikolla pikaisella visiitillä Suomessa, tulin vaan rentoutumaan ja olkapäätäni hoivaamaan pariksi päiväksi – ja sehän on parasta äidin hoivissa. Kotimatkalla pysähdyin Helsingissä ja kävin tutustumassa Junarosen showroomiin Mimmin kanssa. Olen postannut aiemmin visiitistäni Lontoon showroomiin (lue postaus englanniksi täällä), ja olin utelias näkemään millaisia tuotteita olisi näytteillä Helsingissä. Junarosen myyntiä ja PR:ää hoitavat Heidi ja Anu näyttivät meille paikkoja, ja nähtiin paljon tulevia Junarose-ihanuuksia (jotka olivat eri tuotteita mitä näin Lontoossa). Saatiin myös lupa ottaa vähän kuvia, joten tässä olisi pieni vilkaisu Junarosen kevääseen.


I love all of these, but THIS JUMPSUIT. Gah, I can’t wait to have it!! // Kaikki nämä ovat mielestäni ihania, mutta en malta odottaa, että saan tämän haalarin hyppysiini!!

Mimmi and I also took our outfit pics after we left the showroom, and she took these with her camera.. I’m definitely convinced that I need the same lens too, these photos turned out great (except for the foggy grayness, haha).
Coat*: 24, So Fabulous (similar at Simply Be) | Top: 20, Primark | Skirt*: 24, Simply Be | Leggings: 22, Evans | Boots: Evans | Necklace: New Look (similar at River Island) | Lippy: Maybelline Color Sensational Vivids in Electric Orange (UK link, US link)

Takki*: 24 UK, So Fabulous (samantyylinen Simply Bellä) | Paita: 20 UK, Primark | Hame*: 24 UK, Simply Be | Leggingsit: 50, Evans | Saappaat: Evans | Kaulakoru: New Look (saman tyylinen River Islandilla) | Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids sävy Electric Orange


And of course we had to take a selfie too! // Ja tietty piti ottaa yhteiskuvakin!

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: