NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Ruches and Sparkles

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello lovies,

Do you remember the preview post I did on IGIGI‘s Discovering Fall 13-collection? (If not, it is here.) There is so much gorgeousness in that collection, and I was excited when they asked if I’d want to have a few pieces. I chose Veronetta Cardigan in Onyx and Shura Draped Skirt in Black, and I wasn’t disappointed. The cardigan feels so luxurious, and the skirt is possibly the comfiest thing I’ve ever worn! I know that IGIGI is usually more glam than casual brand, but I can’t wait to wear the cardigan with jeans, and the skirt with a sweater, just to make casual outfits a bit more flashy :). In this post I wore them with pleather crop top, striped shirt and platform ankle boots – what do you think?

Woohoo! It’s totally the Christmas season here at the blog.. already had a few giveaways, AND now I have another one for you. IGIGI kindly gave me a $75 gift voucher to give away, which is enough to get this amazing skirt for example! To enter just fill in the Rafflecopter at the bottom of the post, and leave me a comment saying what you’d want to spend the $75 on :)! (Giveaway is open internationally.)

Psst. If you don’t want to wait for the giveaway to end to order, you can get up to 70% off in their Thanksgiving sale with code ‘CYBERSALE13′ – and they have free US shipping and 50% off international shipping until the end of the year!!


Cardigan*: 18/20 US, IGIGI | Crop top: 20, Primark | Shirt*: 26, Junarose | Skirt*: 22/24 US, IGIGI | Tights: 22-26, Yours Clothing | Boots: Evans | Glasses: SpecsPost | Lippy: Maybelline Color Sensational in Pleasure Me Red

Villatakki*: 18/20 US, IGIGI | ‘Napapaita’: 20 UK, Primark | Paita*: 54, Junarose | Hame*: 22/24 US, IGIGI | Sukkahousut: 22-26 UK, Yours Clothing | Saappaat: Evans | Rillit: SpecsPost | Huulipuna: Maybelline Color Sensational sävy Pleasure Me Red

Heippa!

Muistatteko postaukseni IGIGI:n Discoverin Fall 2013-mallistosta? (Jos ette, niin se löytyy täältä.) Mallistossa on vaikka kuinka paljon ihanuuksia, joten olin erityisen innoissani, kun IGIGI:n edustaja kysyi haluaisinko itselleni pari vaatetta. Valitsin Veronetta villatakin ja Shura hameen, ja en kyllä ollut valintoihini pettynyt. Villatakki tuntuu tosi luksusmaiselta, ja hame on ehkä mukavin vaate joka päälläni on ollut! Yleensä IGIGI on tunnettu enemmän glamourista kuin perusvaatteista, mutta en malta odottaa, että käytän villatakkia farkkujen kanssa, ja hametta college-paidan kanssa.. ihan vaan tehdäkseni arkisista asuista hiukan näyttävämpiä :). Tässä postauksessa yhdistin ne tekonahkaiseen ‘napapaitaan’, raidalliseen kauluspaitaan ja korollisiin nilkkasaappaisiin – miltäpä näyttää?

Joulu on muuten alkanut jo täällä blogissa.. mulla on jo ollut parit arvonnat, JA vielä jatkuu. IGIGI lahjoitti 75 dollaria yhdelle lukijalleni, jolla saa esimerkiksi vaikka tuon ihanan hameen. Voit osallistua täyttämällä allaolevan Rafflecopterin, ja jättämällä mulle kommentin jossa kerrot mitä ostaisit jos voittaisit :).

Psst. Jos et jaksa odottaa arvonnan loppua, ja haluat tilata, niin voit nyt saada jopa 70% alennuksen heidän Thanksgiving-alessa käyttämällä alekoodia ‘CYBERSALE13′ – heillä on myös postitus ulkomaille puoleen hintaan vuoden loppuun asti!!

a Rafflecopter giveaway

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: