NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Festive Gold

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

First of all, thank you for your lovely feedback on my last post and my situation. It means the world to me that you guys support me and have my back <3.

So how better to celebrate than with a festive outfit! The fauxfur coat is from Yours Clothing, and it feels so luxurious, and the fit is great too. I got the peplum top from Pink Clove, and it’s perfect for the party season. The fit is perfect, and the baroque pattern in the gold is lovely. The clutch and the bracelets are amazing goodies I have gotten from blogger events this autumn. The clutch is from Just Fab, and the bracelets are by Annie Haak (who I met at a blogger breakfast few weeks ago – really nice and talented lady). The IGIGI skirt you have already seen, but in these photos you can see it from the back too. It is such an amazing skirt! So yes, all in all this is one of my favourite outfits in a while, I think I should go to more parties ;).

PS1. Don’t forget to enter my giveaways: $75 gift voucher to IGIGI ends at midnight UK time tonight, and Pour Moi? bra+bottoms set of your choice ends in 2 days!

PS2. If you are planning to shop at Yours Clothing, don’t forget to use code ‘BLOGGER12′ for £10 off £20. Works internationally, more info in this post.
Coat: 24, Yours Clothing | Top*: 24, Pink Clove | Skirt*: 22/24 US, IGIGI | Tights: 22-26, Yours Clothing | Heels*: Fashion World | Clutch*: Just Fab | Bracelets*: Annie Haak | Glasses: SpecsPost | Lippy: Maybelline Color Sensational in Pleasure Me Red

Takki: 24 UK, Yours Clothing | Paita*: 24 UK, Pink Clove | Hame*: 22/24 US, IGIGI | Sukkikset: 22-26 UK, Yours Clothing | Korkkarit*: Fashion World | Laukku*: Just Fab | Rannekorut*: Annie Haak | Rillit: SpecsPost | Huulipuna: Maybelline Color Sensational sävy Pleasure Me Red

Heippa!

Ihan ensimmäiseksi halaun kiittää ihanista kommenteista joita sain edelliseen postaukseeni. Se merkitsee mulle tosi paljon, että tässä tilanteessani mulla on tukea. Kiitos <3.

Sitä oloa voikin nyt sitten juhlistaa tällä juhlavalla asulla! Tekoturkis-takki on Yours Clothingilta, ja se tuntuu ihanalta päällä – ihan luksusta. Pink Clove lähetti mulle tämän peplum-paidan ja se on ihan täydellinen tähän joulunalusaikaan. Se istuu tosi hyvin, ja kultainen barokki-printti tuo lisää luksusfiilistä. Clutch-laukku ja rannekorut ovat bloggeri-tapahtumien goodie bageistä tältä syksyltä. Laukku on Just Fabiltä, ja rannekorut Annie Haakilta (jonka tapasinkin bloggeri-aamiaisella – mukava ja erittäin taitava nainen). IGIGI:n hameen olette jo nähneet, mutta näissä kuvissa näkyy myös takaosa. Tämä on kyllä ihanin kynähameen tyylinen hame mikä mulla on ikinä ollut! Eli joo, kokonaisuudessaan tää on yksi mun lemppariasuista vähään aikaan, pitäisi varmaan käydä enemmän juhlimassa ;).

PS1. Älä unohda osallistua 75 dollarin lahjakortti IGIGI:lle -arvontaan! Loppuu ensi yönä kahdelta Suomen aikaa.

PS2. Jos meinaat tehdä ostoksia Yours Clothingilla, älä unohda käyttää koodia ‘BLOGGER12′ jolla saat 10 puntaa pois 20 punnasta. Toimii siis myös Suomeen, lisäinfoa tässä postauksessa.

Photos / Kuvat: Isha

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Mel BumbleBee says: December 13, 2013 5:16 PM

  Awww … look how fab you look in this outfit. Love it! ♡

  ♡ Mel xoxo

 2. Ali says: December 13, 2013 8:40 PM

  You look absolutely gorgeous. That outfit is sophisticated, classy and fun, all at the same time x

 3. Abi says: December 13, 2013 9:04 PM

  I love your coat and your clutch… Sooooooooo nice!!! X

 4. divadellecurve says: December 15, 2013 9:53 AM

  that top is amazing, looks good on you! love the fur as well

 5. Tanja says: December 22, 2013 5:47 PM

  You look beautiful and festive, love the gold top! But oh boy, I’ve fallen in love with the bracelets and I want them!! :)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: