NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Casual Diamantes

Tags: , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

I met some friends for brunch on Saturday, and since I had basically just woken up, I wanted to wear something comfy and casual. I put the outfit on and realised that it there was diamantes all over – not very casual usually. But it was the weekend, and it’s almost Christmas.. Diamantes can only be a good thing, right ;)?

The jacket was sent to me by a new company in the UK market, Femmz. The quality is lovely, and the jacket is way warmer than it looks! It was a very windy day, and I wasn’t cold at all. The sizing is a bit interesting though.. My coat is size 6X, and how it fits I’d say it’s same size than 20/22 everywhere else, basically like 2X at Forever 21+. So if you want to give Femmz a try, do keep this in mind.

The lovely tiger top is a sample I received from Junarose, which will hopefully go to production as well.. I will let you know if I see it for sale :)Jacket / Takki*: 6X, Femmz | Top / Paita*: M, Junarose (another tiger top from Junarose at Zalando) | Skirt / Hame: 26, ASOS Curve | Leggings: 22, Evans | Boots / Saappaat: Evans (similar at Yours Clothing – remember to use ‘BLOGGER12′ for £10 off £20) | Bag / Laukku*: Just Fab | Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Shocking Coral

Heippa!

Tapasin lauantaina ystäviä brunssin merkeissä, ja koska olin tyyliin juuri noussut sängystä, niin päätin pukeutua rennosti ja mukavasti. Puin vaatteet päälleni ja tajusin, että olin täynnä blingiä! Tuo ei ole yleensä kovin rentoa ja tavallista, haha. Mutta koska oli viikonloppu, ja joulu on ihan lähellä, niin eikös blingit ole ihan hyväksyttäviä ;)?

Sain takin uudelta merkiltä nimeltään Femmz. (He eivät valitettavasti toimita Suomeen.) Takki on lämpimämpi kuin miltä näyttää, tällä saattaa pärjätä jopa Suomessa! Koko-asiat on Femmzillä aika keturallaan.. Minulla on päällä hiukan hämäävä koko 6X, ja takki tuntuu siltä kuin olisi kokoa 48-50.

Timantti tiikeri-paita (hehe) on näyte jonka sain Junaroselta, ja toivon sen menevän tuotantoon myös.. Jos näen sen myynnissä jossain, niin kerron teille :).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

  1. brusselsfatshion says: December 18, 2013 9:42 PM

    hey this skirt is so cute. Love the bag and the color of the jacket. Such a cutie

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: