NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Visit to Curvy Kate HQ

Tags: , ,

(Suomeksi tekstin ja kuvien välissä)

Hello lovies,

If you follow my Twitter or Instagram, I’m sure you know that Curvy Kate is definitely one of my favourite lingerie brands. I met the Curvy Kate marketing girls for drinks a few weeks ago, and I asked if I could pop by their office and try some new styles on and tell my readers about them. Since Hannah & Himare are super lovely, they said yes, and I went for a visit this morning :).

Unfortunately they didn’t have my sizes in all the styles I wanted to try at their warehouse, but I did see (and try) a lot of loveliness that goes in to my wishlist! Below a lot of photos of pretty bras, and some boobs as well ;).

//

Heippa!

Jos seuraat mua Twitterissä tai Instagramissa, niin sulle tuskin on yllätys, että Curvy Kate on ehdottomasti yksi lemppari alusvaate-merkkini. Tapasin Curvy Katen markkinointitytöt drinkkejen parissa jokunen viikko sitten, ja kysyin voisinko mennä käymään heidän toimistollaan ja kokeilla uusia malleja, ja tietysti tehdä siitä postaus. Koska Hannah ja Himare ovat super kivoja, niin tietysti he sanoivat kyllä, ja kävin siellä tänä aamuna :).

Valitettavasti heillä ei ollut varastossa kokoani kaikissa malleissa joita halusin kokeilla, mutta näin (ja kokeilin) paljon ihanuuksia jotka päätyivät toivelistalleni! Alla paljon kuvia näteistä alusvaatteista, ja parit rintsikat ihan mulla päälläkin ;).
Portia in size 38J (Bra & knickers at Simply Be) // Portia koossa 85J

Romance in size 40GG (Bra & knickers at Figleaves) // Romance koossa 90GG

Ah, Lola, my favourite. This is size 40G, which was a bit too small, would need a 40GG. (Bra, knickers & babydoll at Figleaves) // Lola koossa 90G, joka on mulle hiukan liian pieni. Ihan lempparini kyllä, pakko saada.

Dare in size 38HH, which was too tight in the band, but unfortunately this style doesn’t come in backs over 38. The embroidery is gorgeous though, and I love the colour. (Bra & knickers at Figleaves) // Dare koossa 85HH, joka on liian kireä ympärykseltään, mutta sitä ei valitettavasti tehdä suurempana. Rakastan tuota väriä ja kirjailua kyllä!

Coral Reef Malibu bikini top in size 40GG – LOVE THIS! (Will be available here soon.) // Coral Reef Malibu bikinien yläosa koossa 90GG – AIVAN IHANA!

Eden in size 40GG. This bra is just gorgeous! I love the colours and the funky print, absolutely loved the fit as well! (Bra & knickers at Figleaves) // Eden koossa 90GG. Rakastan näitä rintsikoita! Värit ja printti on aivan ihanat, ja istui myös todella hyvin!Hannah & Himare love your curves ;) // Hannah & Himare rakastaa kurvejanne ;)


Do you love Curvy Kate? If you haven’t tried them yet, I hope you will, such lovely lingerie for fuller busts :)

//

Tykkäätkö Curvy Katesta? Oletko kokeillut? Jos et vielä ole, niin kannattaa kokeilla, ihania alusvaatteita isorintaisille :)

  1. Leah says: December 17, 2013 5:57 PM

    Wow, so many pretty bras! I like the first one and the last two best. x x

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: