NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Sale picks: ASOS, Evans & Simply Be

Tags: , , , , , , ,

Hello lovelies,

I hope you all had a lovely Christmas :). I’m back in London myself, but my shoulder is really bad currently, and I will have to keep using the computer in minimum. I have been doing a lot of mobile browsing though, and the current sales are making me weep, wishing that I had money to burn.. below are my top picks from ASOS, Evans and Simply Be – so much amazingness! Happy shopping, shop on my behalf too :)! (Some of the products I own already, but since I definitely recommend them, I added them to these lists.)

//

Heippa!

Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva joulu :). Mä olen jo palannut takaisin Lontooseen, mutta tämä mun olkapää on tosi pahana, ja yritän pitää koneella olemisen minimissä. Olen kuitenkin surffaillut netissä puhelimeni avulla, ja kaupoilla on nyt aivan ihania aleja, oikein itkettää ettei ole nyt yhtään ylimääräistä rahaa.. alla on valintani ASOSinEvansin and Simply Ben aleista. (ASOS ja Evans siis toimittavat myös Suomeen.) Aivan ihania juttuja, nauttikaa te shoppailusta :)! (Jotkut näistä valinnoista mulla itselläni on jo, mutta koska ehdottomasti suosittelen niitä, niin lisäsin ne listoille.)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: