NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Leopard’s Spots

Tags: , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

F&F (Clothing at Tesco) opened a womenswear boutique at their store in West Kensington, London a few months ago. I was invited to the press opening, and I was definitely impressed. It was next to the café upstairs, above the grocery store, and it looked really lovely. There was helpful staff, roomy changing rooms, and a lot of gorgeous clothes and accessories.

I got a giftcard in the goodie bag, and decided to buy some lovely items that I saw at the boutique. I got this fluffy leopard print jumper, and this fringed bag. I teamed them up with my old favourite, ASOS Curve puffball-skirt (that didn’t like the wind too much, haha) and these cowboy ankleboots from Evans.Jumper*: 20, F&F | Skirt: 22, ASOS Curve | Tights: 22-26, Yours Clothing | Boots: Evans (same in brown, on sale) | Bag*: F&F | Glasses: Select Specs | Lippy: Boots Natural Collection Lipstick in Crimson

Villapaita*: 20 UK, F&F | Hame: 22 UK, ASOS Curve | Sukkikset: 22-26, Yours Clothing | Nilkkurit: Evans (samat ruskeana, nyt alessa) | Laukku*: F&F | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Boots Natural Collection Lipstick sävy Crimson

Heippa!

Tescon oma vaatemerkki F&F avasi naistenvaate boutiquen supermarketin yläkertaan Lontoon West Kensingtonissa jokunen kuukausi sitten. Sain kutsun pressiavajaisiin, ja olin todella positiivisesti yllättynyt. Se näytti todella hienolta, isot sovituskopit, ystävällistä henkilökuntaa, ihania vaatteita ja asusteita, ja hinnat ei todellakaan päätä huimaa. (Kuvia sieltä ylempänä postauksessa.)

Sain tapahtuman goodie bagissa F&F-lahjakortin, ja päätin tilata osan ihanuuksista joiden perään siellä kuolasin. Tilasin asussa näkyvän leopardi-kuosi villapaidan, ja hapsu-laukun. Lisäsin asuun vanhan lempparini, ASOS Curven pallohameen (joka ei tuulesta kamalasti tykännyt, haha) ja Evansin cowboy-nilkkurit. F&F muuten toimittaa myös Suomeen, postimaksu on £10, mutta itse tuotteet ovat todella halpoja – kannattaa tsekata!

Photos / Kuvat: Mimmi

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: