NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

2013 Recap

Tags:

(Suomeksi kuvien alla)

Hello lovelies,

Can’t believe that another year is gone! 2013 has been a year that I’m glad to see the end of. When it comes to my blog and blog-related stuff it was a great year, but in my personal and professional life… Hmm, not so great.

I had been unhappy at my job for most of the year, and then in September my still on-going shoulder injury started, and now I’ve resigned from my job. I finally have my first physio appointment in a week, so I look forward to healing a bit first, and then looking for a new job, one that I’d enjoy.. And most probably will try to change my career. Would also like to change my personal life and go to more dates.. I just need to get myself ‘out there’ more. So the start of 2014 does seem like a big, scary unknown for me, but also a proper new start with new opportunities and challenges!

But yes, on the blog-side of things it was a great year. Like you can see below, I hung out with a lot of great ladies this year.
2013 has brought me new, amazing friends like Isha of An Autumns Grace, Mimmi of Plus Mimmi and Danie of Danielle Vanier. And in the summer I got to meet blogger friends who live in other countries in person, especially my blogger besties Dani of DIY Fatshion and Mouna of Brussels Fatshion. I’ve been invited to events and given opportunities that I’m very grateful for, and in these events I also got to see my blogger babes more, like my gorgeous friend Caroline of CurvyWordy — and also got to meet some of my blogger idols, like Jessica Kane and Nicolette Mason. I’ve started blogging in Finnish as well, which has brought me new readers and a new link to my dear homeland. I also took my first step to beauty blogging, and will surely continue on 2014.

Lastly, and most importantly, I want to thank YOU my readers for continuing to visit and support this blog and myself, I appreciate every one of you <3. I have big plans for 2014, and I hope you are just as excited as me to see them!

I’ll leave you with my favourite published outfit post from each month. (Clicking the image will take you to the original post.) It was hard to choose these, and a surprising journey to go through them all and seeing how my style and preferences had changed in a year. See you in 2014 lovelies <3!

January // Tammikuu

February // Helmikuu

March // Maaliskuu

April // Huhtikuu

May // Toukokuu

June // Kesäkuu

July // Heinäkuu

August // Elokuu

September // Syyskuu

October // Lokakuu

November // Marraskuu

December // Joulukuu

Heippa!

Taas on yksi vuosi takana! En tosin ole yhtään surullinen, että 2013 päättyy. Blogiin liittyvien asioiden suhteen vuosi on ollut aivan loistava, mutta yksityisellä ja työpuolella asia on aika päinvastainen.

Olen ollut tyytymätön työtilanteeseeni lähes koko vuoden, ja syyskuussa alkoi nämä edelleen jatkuvat ongelmat olkapääni kanssa. Tuloksena näistä olen nyt irtisanoutunut työstäni. Pääsen vihdoin fysioterapiaan viikon päästä, joten odotan innolla, että parantuisin edes vähän, ja voisin aloittaa uuden työn etsimisen. Tavoitteena olisi löytää työ josta nautin, ja yritän hakeutua myös uudelle alalle. Sitten jos vielä saisin itseni enemmän ulos ja näkyviin, sillä olisi tosi kiva ensi vuonna käydä enemmän treffeilläkin :). Vuosi 2014 näyttää siis suurelta ja pelottavalta tuntemattomalta juuri nyt, mutta myös täysin uudelta alulta joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja haasteita!

Mutta blogi-puolella tosiaan vuosi oli aivan huippu! Niinkuin näette postauksen ihan yläosassa olevista kuvista, niin hengailin monen loistavan naisen kanssa! 2013 toi elämääni uusia ihania ystäviä, kuten Ishan An Autumns Grace-blogista, mahtavan Plus Mimmin ja Danien Danielle Vanier-blogista. Kesällä sain tavata bloggaaja-ystäviä ympäri maailmaa New Yorkissa, ja parasta oli tietysti nähdä ‘bloggeribestikseni’ Dani DIY Fatshion-blogista ja Mouna Brussels Fatshion-blogista. Sain kutsuja tapahtumiin ja yhteistyömahdollisuuksia joista olen erittäin kiitollinen. Näissä tapahtumissa sain myös hengailla enemmän brittiläisten bloggaajaystävieni kanssa, niinkuin Carolinen CurvyWordy-blogista — ja sain myös tavata bloggaajaidoleitani, kuten Jessica Kanen and Nicolette Masonin. Aloitin bloggaamaan myös suomeksi, ja tämä on tuonut minulle uusia lukijoita, ja uuden ihanan sidoksen sinne kotimaahani <3. Otin myös ensiaskeleeni kauneus-bloggaukseen, ja tätä varmasti jatkan ensi vuonnakin.

Viimeisenä, ja kaikkein tärkeimpänä: Kiitos TEILLE, että olette tukeneet mua ja käyneet lukemassa blogiani. Olette kaikki mulle tärkeitä <3. Mulla on isoja suunnitelmia vuodelle 2014, ja toivottavasti olette yhtä innoissani näkemään ne kuin minä! 

Yllä on lemppari asupostaukseni jokaiselta kuukaudelta tänä vuonna. (Klikkaamalla kuvaa pääset alkuperäiseen postaukseen.) Oli vaikeaa valita nämä, ja mielenkiintoista käydä kaikki läpi ja nähdä miten tyylini ja mieltymykseni ovat vuoden aikana muuttuneet. Nähdään vuonna 2014 murut <3!

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: