NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Dotty Days

Tags: , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

Today is a gorgeous day (so far at least), and after ages of endless rain it is lovely to see the sun again! So obviously I took advantage of the situation and ventured outside for outfit photos. Polka dots are for happy times (am I right?), and I wore my new Scarlett & Jo prom dress for the occasion! It is no secret that I love these prom dresses (post 1, post 2), and I was so excited to receive a parcel containing this one from Scarlett & Jo :). I added my platform ankle boots and a sparkly necklace, but toned it all down with a denim jacket – all in all cute look for a sunny day, or what do you think?


Dress*: 24, Scarlett & Jo | Jacket: 22, Dorothy Perkins (similar at Simply Be) | Boots: Evans (similar) | Necklace: Primark (similar at New Look) | Glasses: Select Specs | Lippy: Maybelline Color Sensational Vivids in Pink Pop

Mekko*: 52, Scarlett & Jo | Takki: 22 UK, Dorothy Perkins | Saappaat: Evans (samantyyliset) | Kaulakoru: Primark (samantyylinen New Look:illa) | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids sävy Pink Pop

Heippa!

Tänään on pitkästä aikaa kaunis päivä (ainakin tähän asti) täällä Lontoossa. Vettä on satanut taukoamatta, joten on ihana nähdä taas vähän aurinkoakin! Tietysti siis käytin tilaisuutta hyväkseni, ja lähdin ulos ottamaan asukuvia. Pallokuosit on selkeästi tarkoitettu iloisiin hetkiin (enkö olekin oikeassa?), joten pukeuduin uuteen Scarlett & Jo- mekkooni! Ei todellakaan ole mikään salaisuus, että rakastan näitä heidän prom-mekkojaan (postaus 1postaus 2), ja olin aivan innoissani kun sain Scarlett & Jo:lta paketin joka sisälsi tämän pallo-mekon :). Lisäsin asuun korko-nilkkurit ja kimaltelevan kaukakorun, mutta tein kokonaisuudesta arkisemman lisäämällä farkkutakin – mielestäni oikein söpö asu aurinkoiseen päivään, vai mitä olette mieltä?

SHOP THE POST / SHOPPAA ASU

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: