NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Orange and Knee-highs

Tags: , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

I was totally inspired to wear knee-high socks by the lovely Callie, and now I have been wearing them for a few different looks and I love them. Thanks Cal ;)! This 17 Sundays-dress is something that I’ve wanted for ages, and was lucky enough to win in Beck‘s giveaway a while ago. I adore this orange colour and the off the shoulder-neckline, but unfortunately I didn’t have a strapless slip to wear underneath it. Looking forward to wearing it in the summer with a strapless bra and high-waisted shorts.
Dress / Mekko: XL, 17 Sundays | Socks / Sukat: ages old/ikivanhat (similar at M&S) | Heels / Korkkarit: ASOS (similar at She Likes) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Vibrant Mandarin

Heippa!

Bloggeri-kaverini Callien ihana asupostaus inspiroi muakin kokeilemaan polvisukkia, ja nyt olen käyttänyt niitä parissakin eri asussa ja tykkään! Tämä 17 Sundays-mekko on vaate jota olen himoinnut jo vaikka kuinka kauan, ja joku aika sitten kävi tuuri, kun voitin tämän Beckin arvonnasta. Mekon ruosteinen oranssi on ihana, ja tykkään tosi paljon tuosta kaula-aukosta joka menee olkapään yli. Valitettavasti mulla ei ollut olkaimetonta alushametta sen alle tällä kertaa, mutta kesällä meinaan käyttää mekkoa olkaimettomien rintsikoiden ja korkeavyötäröisten shortsien kanssa.

 

  1. Abi says: January 5, 2014 6:36 PM

    I love the dress!!! Very flattering on you! So beautiful :) xx

    • Hanna says: January 5, 2014 6:37 PM

      Thanks so much Abi :) xx

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: