NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Bestseller Fashion Fair 2014: Junarose sneak peek

Tags: , , ,

Hello my lovies,

I’ve got another preview to Junarose‘s upcoming collections to show you. I was invited to the Bestseller Fashion Fair in Helsinki last week, and I was really excited to see what their brands have in store for us later this year. Bestseller has got loads of main range sized brands filled with gorgeous clothing, but of course I was most interested in seeing the new Junarose collection. The items at the fair are coming to their online store mostly in April-June, and the biggest news was that Junarose is going to introduce accessories to their collection too (belts, hats, scarves). The pictures below show some details and overviews of the collection, and the last photo is me wearing my favourite; gorgeous cocoon cardigan!

//

Heippa!

Vuorossa olisi taas pientä esimakua Junarosen tulevista mallistoista. Bestseller Fashion Fair pidettiin Helsingissä viime viikolla, ja olin innossani näkemään mitä uutta Bestsellerin brändeillä on tarjottavana tänä vuonna. Ja olin tietysti myös innoissani ensimmäisestä tilaisuudesta mihin minut on bloggaajana kutsuttu Suomessa ;)! Kuten varmasti tiedätte, Bestsellerillä on paljon eri brändejä täynnä ihania vaatteita, mutta tietysti näin plussakokoisena olin eniten kiinnostunut näkemään Junarosen tarjonnan. Suurin osa messuilla esitellyistä vaatteista tulevat kauppoihin ja nettikauppaan huhti-kesäkuussa, ja uutisena voin kertoa, että he myös lisäävät asusteita (vöitä, pipoja, kaulaliinoja) mallistoihinsa tulevaisuudessa! Allaolevissa kuvissa on yksityiskohtia ja yleisnäkymiä mallistosta, ja viimeisessä kuvassa päälläni on lempparini: ihana munan muotoinen villatakki!

Do any of these gorgeous details make you excited? I think I put about 15 items to my mental wishlist myself, and in my opinion Junarose is continuing on a right path!

//

Onko näissä yksityiskohdissa jotain teitä kiinnostavaa? Mun toivelistalleni meni kyllä ainakin 15 tuotetta, ja mielestäni Junarose jatkaa loistavalla linjalla!

 

 1. Patty Difusa says: January 27, 2014 4:55 PM

  OMG love all the stuff, this brand is amazing you are a lucky girl, thanks for sharing x

  • Hanna says: January 27, 2014 5:17 PM

   I know, it’s all so gorgeous! (I wish I could have just taken it all home with me, haha.) Glad you like it, I’m sure they are happy to hear feedback like this :) xx

 2. Leah says: January 27, 2014 6:01 PM

  Ooh, that tasseled biker jacket looks amazing, so does the zip jumper – or is it a jumper dress? Lots of lovely details. x x

  • Hanna says: January 27, 2014 6:07 PM

   It’s a jumper dress indeed, a gorgeous one! (That is one thing def on my wishlist!) :) xx

 3. Liz says: January 29, 2014 3:28 PM

  Ugh, so jealous! I love that fringed leather jacket and the leopard pieces. The tops with the “embossed” details are really unique and have a baroque quality to them. Junarose seems like a really interesting, on-trend brand. Reminds me a bit of MYNT1792 here in the US. Thanks for sharing!

  Liz
  http://www.withwonderandwhimsy.com

  • Hanna says: January 29, 2014 6:41 PM

   Yes, Junarose is lovely! You can get some pieces from them to US via ASOS – have a search :).

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: