NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Junarose: January

Tags: , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

As you probably know, I’m one of the blogger ambassadors for the Danish brand Junarose (more about it in this post), and as a part of that I get to pick a few items from them every month. In January I went for the stone washed Mono high waisted skinny jeans. These jeans are so amazing, I love the 80s-90s stone wash look of them! They look great on my legs I think, but sadly they are too small on the waist (should have just taken the bigger size, silly me). I wore them with black Converse, black floaty top and black faux fur coat. Because the coat and jeans are such attention grabbing, I only accessorised with red lippy. Simple, but nice look, right?

Ps. I’m taking over the Junarose Instagram for a week starting tomorrow, so please follow :)
Ps2. My blog birthday giveaways are still ongoing, you can win outfits from Junarose and Simply Be!
Coat / Takki: 24, Yours Clothing | Top / Paita*: 22-24, Live Unlimited | Jeans / Farkut*: 24 (52 EU), Junarose | Shoes / Kengät*: Converse via Zalando (only £30 on the UK site!) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lippy / Huulipuna: Lumene Wild Rose Lipstick SPF15 in Smiling Lips

Heippa!

Niinkuin varmaan jo tiedätte, olen yksi tanskalaisen Junarosen bloggeri-lähettiläistä (lisätietoa englanniksi tässä postauksessa), ja osana tätä ohjelmaa saan joka kuukausi valita pari tuotetta heiltä. Tammikuussa valitsin kivipestyt Mono korkeavyötäröiset farkut. Tykkään näistä farkuista ihan sikana, tuo kasari-ysäri kivipesu todella vetoaa muhun! Nämä on jaloista just sopivan skinnyt mulle, mutta valitettavasti eivät kunnolla mahdu kiinni vyötäröstä (olis suorilla pitäny ottaa se isompi koko). Kokosin farkkujen ympärille seuraavan asun; Converset, musta ‘rönsyilevä’ paita ja musta tekoturkistakki. Ja koska takki ja farkut on tarpeeksi huomiota herättäviä, niin punainen huulipuna on ainoa asusteeni. Simppeli, mutta kiva asu, eikö?

Ps. Päivitän Junarosen Instagramia viikon huomisesta lähtien, eli seurailehan :)
Ps2. Blogin synttäriarvonnat on edelleen käynnissä. Voit voittaa asun Junaroselta tai Simply Be:ltä, tai 100€ lahjakortin käytettäväksi Junarosen tuotteisiin Kampin Vero Modassa!

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Stephanie says: February 9, 2014 7:20 PM

  you look great! i love the denim and the fur-jacket :)

 2. Mel Bumblebee says: February 9, 2014 11:42 PM

  Gosh! The coat is gorgeous. You look absolute fab in this outfit. And your booty looks great in this jeans. ;) xoxo

 3. Carola says: February 10, 2014 6:00 PM

  Hyvännäköinen asu, sopii sinulle. Nuo housut on aivan mahtavat., huolisin itsekin sellaiset. Mutta nyt pitää vain malttaa olla ostelematta ja odotettava Manchesterin matkaa.

 4. Kieron says: February 16, 2014 8:20 PM

  I’ve not heard of Junarose before but these items all look great – particularly love the coat!

  • Hanna says: February 16, 2014 8:21 PM

   Thanks :). Only the jeans are Junarose, the coat is Yours Clothing. And have you heard of Jack & Jones? Junarose is owned by the same Danish company.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: