NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Junarose: February #1

Tags: , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

As you probably know, I’m one of the blogger ambassadors for the Danish brand Junarose (more about it in this post), and as a part of that I get to pick a few items from them every month. In February I went for the Five jeans in yellow, Lucky long tank top in black, and Bobbie tube maxi dress in black. This post features the jeans and the top, dress coming in a later post.

I wanted to try the Five jeans, and picked this yellow pair up from sale. I admit, I still don’t wear jeans a lot, but still I have to say that Junarose does make the best jeans for my body type. I have now tried 5 different styles of Junarose jeans and jeggings, and all of those 5 are better for me than any other brand! It is hard to do jeans for plus-size, and so far Junarose are doing it very well.

This basic tank top has been on my wishlist for ages. It is lovely and soft, and perfect to wear with jeans, when other tops might be too short. I think I need it in few other colours too!

I teamed them up with a varsity sweater, holographic clutch, pointy flats and a floral necklace for a casual look with girly details. And I haven’t worn my hair loose in ages, feels all funny :). Talking about my hair.. I really want a dip dye/ombré again, it’s been ages!

Sweater / College-paita: 24, New Look Inspire (similar, similar) | Top / Toppi*: XXL, Junarose | Jeans / Farkut*: 26, Junarose | Shoes / Kengät: Next (similar) | Clutch / Laukku: Dorothy Perkins (black holographic clutch, similar) | Necklace / Kaulakoru: Primark (similar) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lips / Huulet: Maybelline Baby Lips Electro in Oh! Orange!

Heippa!

Niinkuin varmaan jo tiedätte, olen yksi tanskalaisen Junarosen bloggeri-lähettiläistä (lisätietoa englanniksi tässä postauksessa), ja osana tätä ohjelmaa saan joka kuukausi valita pari tuotetta heiltä. Helmikuussa valitsin keltaiset Five-farkutmustan, pitkän Lucky-topin, ja mustan Bobbie-maxi mekon. Tämän postauksen asussa on farkut ja toppi, mekon postaan myöhemmin.

Halusin kokeilla Five-farkkuja, ja valitsin alesta tämän keltaisen parin. Täytyy myöntää, että en edelleenkään farkkuja kauheasti käytä, mutta silti sanon, että Junarose tekee kyllä kroppamallilleni parhaat farkut. Olen nyt kokeillut viittä eri Junarose-farkkumallia, ja kaikki viisi ovat paremmin istuvia kuin minkään muun merkin! Plussakokoisia farkkuja on vaikea tehdä, mutta tähän mennessä Junarose on kyllä oikeilla linjoilla.

Tätä pitkää perustoppia olen himoinnut jo vaikka kuinka kauan. Toppi on pehmeä ja mukava, ja mulle pituutensa takia ihan täydellinen käytettäväksi farkkujen kanssa. Musta tuntuu, että haluan tämän muissakin väreissä!

Farkkujen ja topin kavereiksi valitsin asuun varsity-collegen, hologrammi-laukun, suippokärkiset kengät ja kukka-kaulakorun. Perusasu tyttömäisillä lisukkeilla siis :). Ja siis en ole pitkään aikaan pitänyt hiuksia auki, tuntuu ihan kummalta! Hiuksista puheenollen.. Hirveesti himottaisi taas värjätä latvat vaaleimmiksi, edellisestä kerrasta on jo parisen vuotta!

*denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

  1. Abi says: March 2, 2014 10:37 AM

    I love this outfit, I am always scared to but bright colours but the jeans look great and I love the accessories!! Great outfit! xx

  2. Leah says: March 2, 2014 5:01 PM

    Those jeans are an amazing colour! Love em. x x

  3. Elina says: March 3, 2014 6:54 PM

    Ihana asu varsinkin noi oranssit housut on tosi kivat :)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: