NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Spring wishlist: Simply Be

Tags: , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

If you are a regular reader of my blog, you have spotted that I’ve done a series of spring wishlists over the last week or so. This time the spotlight is on Simply Be, and they have a STUNNING spring collection indeed! If I had a job (meaning more money), I would have bought all of these already, but right now I just have to live through others, or wish that somehow I’ll get all of these for my birthday ;) *hint hint*

Simply Be simply gets better every season. This collection is so fashion forward, and I had problems choosing only ten favourites. I love that they have crop tops and PVC skirt and pastels.. love, love, love!

What do you think?

SIMPLY BE UK LINKS
Row 1: Burnout Stripe Oversized T-shirt, Crepe Tunic Dress With Dip Hem, Cocoon Waffle Crop Top, Metallic Cut Out Boots
Row 2: Pink Lip Print Midi Skirt, Sleeveless Boyfriend Blazer, Pink PU Biker Jacket
Row 3: Organza Short Sleeve Shirt, Pink PVC Pencil Skirt, Pink Knit Crop Jumper

SIMPLY BE EURO LINKS (tämä sivusto toimittaa myös Suomeen)
Row 1: Burnout Stripe Oversized T-shirtCrepe Tunic Dress With Dip HemCocoon Waffle Crop TopMetallic Cut Out Boots
Row 2: Pink Lip Print Midi SkirtSleeveless Boyfriend BlazerPink PU Biker Jacket
Row 3: Organza Short Sleeve ShirtPink PVC Pencil SkirtPink Knit Crop Jumper

Heippa!

Jos olet blogini vakituinen lukija, niin olet varmasti huomannut, että olen tehnyt pari toivelista-postausta tässä viimeisen viikon aikana. Tällä kertaa listaan lemppareitani Simply Be:ltä, ja heidän uusi mallistonsa on kyllä aivan upea! (Simply Be ei ole Suomessa mitenkään tunnettu, mutta heidän EU-sivusto toimittaa Suomeenkin, ja yllä siis linkit suoraan tuotteisiin.) Joo, jos mulla olisi enemmän rahaa, niin tyyliin koko uusi mallisto olisi varmaan jo vaatekaapissani, haha. Nyt vaan täytyy elää teidän muiden kautta, tai toivoa että saisin nämä synttärilahjaksi ;) *vinkki vinkki*

Simply Be kyllä parantaa mallistojaan joka kaudella, ihan uskomatonta. Tämä viimeisin mallisto on niin trendikäs, ei YHTÄÄN perus ‘plussamallisto’, vaan todella muodikas. Mulla oli vaikeuksia valita vaan 10 lempparia, mutta napapaidat ja pinkki PVC-hame löysi kyllä itsensä listalle ;)!

Mitäs te olette mieltä?

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: