NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Joggers and Pastels

Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

I’ve been dying to give the cropped joggers trend a try, the baggier the better. I was given a chance to do just that, when Yours Clothing sent me this cropped denim pair with a lovely white t-shirt. Since I have short legs, the trousers aren’t very cropped on me, but I actually like them like that, reaching my ankles. I did size up though, as I wanted the waist to be loose.

I finished the look with pastels; yellow heels, mint blazer and pink lips. Also experimented with my hair a little bit, and wearing a more quiffy look ;). I can’t remember when I have worn baggy trousers the last time (possibly during my horrid non-fashiony high school era half a life ago, haha), but I actually do like it. It’s such a different look for me, makes me realise that stepping out of your comfort zone is good sometimes!

If you fancy trying these, or something else from Yours Clothing, remember to use the code ‘BLOGGER12‘ for £10 off £20 – code works internationally :).


Blazer / Bleiseri*: 24, Simply Be (mint bomber jacket) | T-shirt / T-paita*: 26/28, Yours Clothing | Joggers / Housut*: 28, Yours Clothing | Heels / Korkkarit: New Look (similar) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lips / Huulet: Maybelline Baby Lips in Pink Punch

Heipparallaa!

Olen jo pitkän aikaa halunnut kokeilla noita lököverkkareiden näköisiä housuja, kun niitä näkee hirveästi korkkareiden kanssa ainakin täällä Lontoossa. Nyt sitten sain siihen mahdollisuuden, kun Yours Clothing lähetti mulle nämä housut ja valkoisen, kivan t-paidan. Näiden housujen on tarkoitus olla sellaiset capri-mittaiset, mutta koska mulla on ihan lyhyet jalat, niin ihan näin ei käynyt. Tykkään näistä kyllä tällaisena nilkkamittaisena ehkä enemmän, että ei kyllä haittaa mua ollenkaan. Tiedoksi, että otin kyllä kokoa suuremmat kuin housuni normaalisti, sillä halusin löysän vyötärönauhan.

Viimeistelin asun pastelli väreillä; keltaiset korkkarit, mintunvihreä bleiseri ja pinkit huulet. Yritin myös vähän jotain erilaista hiuksieni kanssa, ja onhan ne tuosta päältä vähän pöyhkeämmät kuin yleensä ;). En muista milloin viimeksi olisin käyttänyt näin lökä-housuja (varmaan katastrofaalisena lukio-aikana puoli elämää sitten.. haha), mutta tykkään kyllä tästä asusta. Tää on mulle jotain tosi erilaista, mutta juuri tällaiset jutut saa tajuamaan, että joskus on hyvä kokeilla erilaisia juttuja – ne saattaa toimia!

Jos haluat kokeilla näitä, tai mitä tahansa muuta Yours Clothing:ilta, niin älähän unohda käyttää koodia ‘BLOGGER12‘. Sillä saat 10 punnan alennuksen 20 punnan ostoksista – ja koodi toimii tilauksissa Suomeenkin :).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Kirsikkainen says: March 16, 2014 2:08 PM

  Hei!
  Olen lueskellut blogiasi jo pitkään ja tykkään ihan hirmusti. Vaikka kommentoinkin nyt vasta ensimmäisen kerran.
  Olen tulossa Lontooseen tiistai aamulla (iik ekaa kertaa yksin) ja ajattelinkin kysellä sulta että minkälainen ilma/lämpötila etc siellä on tällä hetkellä.
  Pärjääkö neuleella vai tarvitanko paksumpaa takkia?
  Ihanaa kevättä sinulle!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: