NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Neon Accents

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

You know that I love my monochrome nowadays.. I feel like I have been posting loads of outfits like that, but I hope you aren’t bored of them yet ;). Well, at least this one is brightened up with the neon accents, haha!

I have been dreaming of an asymmetric skirt for a while, and I had to snap up this beauty from Simply Be as soon as I saw it. This top was a birthday gift from my dear friend Isha, and it is making me love crop tops even more (although if you buy it, size down several sizes, it is massive).

I’ve had this necklace for over a year now, I got it from an event goodie bag, and I can’t believe this is the first time I’m using it! It brings so much life to this outfit, especially together with this orange lipstick – I love it!
Top / Paita: 22, Simply Be (EU link) | Skirt / Hame: 26, Simply Be | Heels / Korkkarit: Evans (similar) | Necklace / Kaulakoru*: Second Female | Bangles / Rannekorut: Evans | Clutch / Laukku*: Simply Be | Glasses / Rillit: Select Specs | Lipstick / Huulipuna: Revlon ColorBurst Matte Balm in Audacious

Ilmeisesti musta-valkoisuus on mun juttu nykyään. Ihan huomaamatta haalin tuolta vaateröykkiöstä valkoisia ja mustia vaatteita, ja tuntuu, että olen tässä blogissakin niitä postannut vaikka kuinka paljon jo. Toivottavasti ette ole vielä ihan kyllästyneitä ;). Noh, ainakin tätä asua on piristetty neon-asusteilla, heh!

Olen haaveillut tällaisesta epätasaisesta hameesta jo pitkään, ja kun näin tämän Simply Be:llä, niin se oli pakko napata (valitettavasti se ei näy tuolla EU-sivustolla olevan). Paita taasen on synttärilahja ystävältäni Ishalta, ja se kyllä vaan lisää rakkauttani tähän ‘napapaita’-trendiin (jos sen ostaminen kiinnostaa, niin ottakaa pari kokoa pienempi kuin normaalikokonne.. paita on ihan massiivinen).

Tämä kaulakoru on ollut mulla jo reilun vuoden, sain sen yhden tapahtuman goodie bagissä, ja en ymmärrä miksi en ole sitä tätä ennen käyttänyt! Se tuo iloa ja elämää tähän asuun, varsinkin yhdistettynä tähän oranssiin huulipunaan – rakastan!

SHOP THE LOOK / SHOPPAA TYYLI

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Karina says: May 9, 2014 1:52 PM

  Love it Hanna! See you tomorrow ;-)

  - Karina

  • Hanna says: May 9, 2014 3:13 PM

   Thanks Karina! You totally inspired me to wear this necklace ;)! See you tomorrow babe!

 2. Elle says: May 9, 2014 1:54 PM

  oooh, I love this outfit! I need those bottoms!

  • Hanna says: May 9, 2014 3:12 PM

   Thank you Elle :)! Yeah, the skirt is a dream!

 3. Isabelle says: May 9, 2014 9:21 PM

  Love the outfit….especially coveting the shoes, but I have really wide feet so think I might have to pass. Beautiful! :-)

  • Hanna says: May 9, 2014 9:26 PM

   Thank you so much Isabelle :). My shoes are wide from Evans, but unfortunately sold out. (The ones that I linked to aren’t wide though, sadly.)

 4. L says: May 10, 2014 6:16 PM

  Very fresh, I love it! I love the “boxiness” of both the top and the skirt, together they have really interesting lines.

 5. divadellecurve says: May 11, 2014 12:53 PM

  I find the yellow neaon touch is the perfect match for black and white! Very stylish

 6. Natalie says: May 12, 2014 3:52 AM

  This outfit is amazing, yet kinda makes me want to cry because that skirt is PERFECTION and I can’t have it! :P

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: